Mimmi Alladin, Ruter Dam 2018, ny Business Unit manager Food&Pharma, ÅF Pöyry

Mimmi_Alladin2.jpg

Berätta om ditt nya jobb
Jag har börjat på ÅF Pöyry som Business Unit chef för Food&Pharma i Mälardalen. Vi levererar både projekt och kompetens till främst Life Science kunder; allt från validering, QA och automation till konstruktion och projektledning.
Vilka utmaningar ser du?
Pharma/Life Science är en bransch som står inför tillväxt då behovet av läkemedel ständigt ökar i takt med att befolkningen ökar och blir allt äldre. De regulatoriska kraven i framställningen av läkemedel måste uppfyllas i takt med att digitaliseringskraven ökar där helt nya arbetssätt blir nödvändiga i framtiden. Det kommer krävas investeringar för att uppnå kraven på digitalisering och hållbarhet samtidigt som det idag finns utmaningar med att attrahera och behålla kompetenta medarbetare.

Vad ger dig energi och vad gör du på fritiden?
Energi får jag på många olika sätt; mitt jobb ger mig energi, men hämtar också energi från umgänge med familjen samt träning. På fritiden ägnar jag tiden åt just familjen, samt åt att läsa, se på TV-serier och träna. Jag extraknäcker som spinninginstruktör på SATS och kör pass på måndagar i Solna.

publicerad: 2019-06-10