Magdalena Bonde, Ruter Dam 2014, ny CEO Eniro Group

Magdalena_Bonde.jpg

Berätta om ditt nya jobb
Från och med den 18 juli är jag koncernchef för Eniro Group AB.  Eniro är ett nordiskt techbolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring. Eniro har även en söktjänst som aggregerar, filtrerar och presenterar information för att hjälpa privatpersoner att hitta och komma i kontakt med varandra och med företag. Bolaget är verksamt i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom lokala domänerna eniro.segulesider.nokrak.dk samt degulesider.dkEniro är noterat på Nasdaq Stockholm och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Vilka utmaningar ser du?
Idag levereras stora delar av denna tjänst "manuellt" av vår säljare/rådgivare. Det är både ett svårt jobb men också arbetskrävande. Det gör att våra kunder idag inte alltid får den upplevelse de önskar. Vi behöver fokusera på att göra tjänster mer tillgänglig online och skalbar. Vi behöver också arbeta med ett mer kundcentrerat perspektiv, i allt vad vi gör.

Vad ger dig energi och vad gör du på fritiden?
Jag mår så bra - barnen börjar bli stora och egentiden har därmed ökat. Jag har haft 3 grymma år på Fyndiq och lärt mig enormt mycket av detta unga snabbväxande bolag. Kunskapskurva ger mig energi.  På fritiden spelar jag gärna tennis och umgås med familj och vänner.

publicerad: 2019-07-22