Karin Eidolf, Ruter Dam 2018, ny Marketing and Sales Operations Head Scandinavia, Bayer Pharmaceuticals

Karin_Eidolf.jpg

Berätta lite om ditt nya jobb
Jag har precis börjat som Marketing and Sales Operations Lead på Bayer Pharma i Skandinavien. Bayer är ett globalt företag inom Crop Science, Pharma och Consumer Health. Pharma-divisionen fokuserar på receptbelagda läkemedel inom kardiologi, kvinnohälsa, hematologi, onkologi samt oftamologi. I min roll kommer jag att för den kommersiella organisationen leda den digitala transformationen och förbättra hur vi arbetar med ”customer insights” och styra marketing och sales funktionerna utifrån det.

Vad känns mest spännande och utmanande i din nya roll?Det jag tycker är mest spännande med den här rollen är att få driva transformation. Jag har ju tidigare arbetat som Business Unit ansvarig och då fått implementera liknande förändringar, men att nu kunna påverka vilka förändringar som ska göras och hur, tycker jag är oerhört engagerande och samtidigt utmanande.
Var hämtar du energi?
Energi får jag av mina medarbetare och när jag ser att det som vi kämpar för ger resultat. Fritiden upptas till stor del av mina tre små härliga tjejer men också av vänner, idrottande och nu snart kommer ju trädgårdssäsongen dra igång, vilket jag ser fram emot.

publicerad: 2020-04-14