Gunilla Arhéns förebildspris

Samtliga tidigare  pristagare:

2009: Carola Magnusson, VD Carolas Eko AB.

2008: Filippa Knutsson, grundare och frontfigur i Filippa K. Modeföretaget har vuxit med lönsamhet först i Sverige. Nu pågår den globala utvecklingen. Filippa är strategisk, visionär och modig i en hårt konkurrensutsatt bransch. 

2007: Kristina Lindhe, VD och grundare av textilföretaget Lexington. Under hennes tid har företaget vuxit och expanderat globalt med lönsamhet.Nu startar de också design och försäljning av kläder. 

2006: Robyn Carlsson, Artist och skivbolagsdirektör. Hon har varit professionell artist i mer än tio år. Bara 24 år gammal och redan med stora framgångar i Sverige och USA, startade hon sitt eget skivbolag Konichiwa Records. 

2004: Gun Nowak och hennes dotter Martina Arfwidson – Gun CEO och grundare av FACE Stockholm. Martina är VD. I sann entreprenörsanda har FACEStockholm, med bibehållen lönsamhet, vuxit globalt. Priset delades ut i New York våren 2005.

2003: Tilde Björfors, VD och grundare av Cirkus Cirkör. Tilde är en sann entreprenörssjäl med mottot att allt är möjligt. Hon är grundare av nycirkus i Sverige. Cirkus Cirkör gästspelar också internationellt. 

2002: Victoria Dyring, TV journalist känd bl a från SVTs ungdomsprogram. Hjärnkontoret och Vi i Femman. Frontperson som visade barn och ungdomar att teknik är roligt. Extra viktigt genom att hon blev en kvinnlig förebild på detta traditionellt manliga område.